+32(0)478 48 52 05 info@crisscrossing.be

Tijd om bij te schakelen

De old school manier van verkopen bied geen garanties meer in dit digitale tijdperk.  Traditionele marktstructuren staan onder druk, klanten zijn beter geïnformeerd en veeleisender, nieuwe technologiën komen ook voor KMO’s en start-ups beschikbaar.

Het ondernemingsklimaat van vandaag is totaal anders dan dat van een paar jaar geleden

CrissCrossing helpt u uw onderneming om te bouwen tot een weerbare, innovatieve speler in de markt

 

E

Erkend adviseur KMO-portefeuille.be

CrissCrossing heeft zich gespecialiseerd in projecten rond omni-channel business development voor Vlaamse KMOs en start-ups. De focus ligt hierbij hoe deze doelgroep zich door nieuwe (internet)technologieën en business modellen zich als bedrijfseenheid kan ontwikkelen in een sterk veranderende werkomgeving. Projecten bestaan uit o.a. bedrijfsanalyse, strategisch advies, ontwikkeling, implementatie en begeleiding bij transformatie.
E

Innovatie zit in onze manier van werken

Ieder teamlid investeert  10-20% van zijn/haar tijd aan studie, het onderzoeken van nieuwe toepassingen en het uitdenken van nieuwe concepten. Dit houdt ons scherp en creatief. Iedere maand overlopen we de innovaties en kijken hoe die concreet een meerwaarde voor onze klanten kunnen betekenen. Dit is een zware investering, maar we zijn er van overtuigd dat dit op langere termijn rendeert en ons zal onderscheiden van de collega’s.
E

Eco-systeem van CrissCrossing

Naast ons betrouwbaar netwerk van specialisten volgen wij verschillende beloftevolle start-ups op de voet. Eens hun technologie getest is en rijp voor de markt, geven we als eersten de mogelijkheid de technologie toe te passen. Zo blijft u niet alleen vooraan in de kopgroep, de vernieuwingen zullen een positieve impact hebben op uw reputatie.
E

Tijd om bij te schakelen?

Hierbij enkele symptomen die wij bij onze klanten zagen

 • De systemen die u gebruikt zijn niet mee geëvolueerd met de nieuwere technologie
 • Werknemers geraken overwerkt of zijn voor onbepaalde tijd onbeschikbaar
 • U hebt niet meer het gevoel de zaken onder controle te hebben
 • Uw klanten en/of leveranciers komen met vragen waar u totaal geen kaas van gegeten hebt
 • Uw concurrenten komen met vernieuwende producten op de markt
 • U beseft dat enkel meer personeel het probleem niet zal oplossen
 • Uw comfort zone voelt niet meer zo comfortabel aan
 • U krijgt geen grip op de fluctuerende verkoopcijfers
E

Wat mag u van ons verwachten?

 • We zullen u veel vragen stellen, heel veel vragen, zelfs fundamentele zaken worden in vraag gesteld
 • Een heel constructieve en verfrissende aanpak, bedoeld om op een menselijke manier bakens te verzetten
 • Een digitale transformatie van uw organisatie
 • Een strategische visie met een bijhorend implementatieplan – we verkennen de horizon en helpen je de eerste passen te zetten
 • We brengen u op de hoogte van nieuwe innovaties en methodieken die voor u relevant kunnen zijn
 • Een sparing partner die u zowel op strategisch als operationeel vlak zal bijstaan
E

Welke samenwerkingsvormen?

 • Interim management: operationeel betrokken
 • Business coaching: als adviseur
 • Innovatieve partner: verregaande samenwerking

Komt uw bedrijf in aanmerking voor steunmaatregelen?

Is je jaarlijkse omzet kleiner dan €50 miljoen en heb je minder dan 250 voltijdse werknemers in dienst, dan is de kans heel groot dat je in aanmerking komt voor 30%-40% subsidies om je strategisch project te helpen financieren. Zo kan je beroep doen op advies en begeleiding van een erkend KMO-adviseur, zoals CrissCrossing. Maar er zijn nog heel wat andere steunmaatregelen beschikbaar voor KMO’s. Benieuwd? Neem gerust al eens een kijkje op www.kmo-portefeuille.be of contacteer ons voor meer informatie.

Sinds wij Movesafe.eu in de handen van CrissCrossing hebben gelegd merken wij naast een stijgende verkoop ook een veel grotere interactie met onze klanten. Ook al hebben wij CrissCrossing carte blanche gegeven, gebeurt alles natuurlijk in nauw overleg. Marketing en communicatieplannen worden op elkaar afgestemd. Dit allemaal binnen een duidelijk vooropgesteld budget. CrissCrossing ondersteunt ons bij het online promoten van onze activiteiten (o.a. via Adwords) en het implementeren van een analyse-module (GoogleAnalytics). De focus ligt hoofdzakelijk op online, maar ook voor ontwerpen van folders , verpakkingen, banners of beheren van onze mailings maken wij gebruik van hun expertise. Kortom CrissCrossing denkt mee als een partner en neemt met een aanstekelijk enthousiasme al onze Movesafe.eu -online activiteiten op zich.

Bart Vuylsteke

Oprichter, MoveSafe.eu

Een sterk geoliede bron ten gunste van data, vernieuwing en visie, wat uiteindelijk digitaal wordt omgezet. Prima partner als je zonder kopzorgen een platform wil doortrekken, zowel B2B als B2C. Analytisch en vooruitstrevend een ideale kracht.
Luk Spilliaert

Sales Director, Scala Plastics

Vertel ons hoe we u kunnen helpen

Waarom CrissCrossing?

Met ons als marketing partner aan uw zij kan u zich volop concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming. Wij streven naar een symbiose die u sterkt in uw groei. Samen met u zorgen we er voor dat uw doelgroep weet welke (meer)waarde uw bedrijf voor hen betekent.

Tijd voor een gesprek?

Geen verkooppraatjes, maar een open gesprek. Vertel ons wat je beter wil doen. Wij zullen de verschillende mogelijkheden schetsen en een voorstel doen waar te starten. En indien we je echt niet kunnen helpen, dan zullen we je dat zeker ook vertellen.

Data management & duurzaamheid

Ik was toch wel aangenaam verrast dat op het Forum 2019 van GS1 – een congres rond product data management en barcoderingen – er gepeild werd naar het duurzaam consumentengedrag van het publiek. De resultaten waren echter niet zo verrassend. Het toont wel aan dat er op alle fronten nagedacht wordt over hoe...