Tot uw dienst

Wij helpen u graag uw zaak verder te ontwikkelen

Onze diensten

Crisscrossing biedt een modulair pakket van diensten en oplossingen aan op het gebied van doelgerichte marketing, efficiënt gebruik van ICT en duurzame business development (online/offline). Hierbij houden we er rekening mee dat ICT ten dienste moet staan van de onderneming, het medium een cruciaal aanspreekpunt met de doelgroep is, en de marketing moet reflecteren waar de onderneming voor staat. Hieronder kan u een overzicht zien van onze diensten, maar deze lijst is niet limitatief. We zijn namelijk een lerende organisatie, en scholen ons continu bij en volgen de nieuwste trends. Bovendien kan CrissCrossing zich beroepen op een netwerk van 40-50 specialisten op het gebied van nieuwe en klassieke media, verspreid over een verschillende bedrijven uit België en Nederland. Door met deze gespecialiseerde partners te werken kan CrissCrossing de klant steeds een toekomstgerichte maar bedrijfsecomisch verantwoorde oplossing bieden.

Omni-channel business development

Omni-channel.Strategie.Ontwikkeling. Na een grondige analyse bespreken we uw online/off-line situatie: waar staan we nu? waar willen we heen? hoe kunnen we daar naar toe? hoe kunnen we heel concreet de eerste stappen zetten of de bestaande zaken verder optimaliseren. Hierbij kijken we over de grenzen van het analoge en digitale heen.

Voorbeelden.  Enkele van onze recente projecten:

 • Scala Plastics: uitbouwen en implementeren van een ‘digitale strategie’ in een B2B2C-omgeving (eCommerce, CRM, Product Information Management, social media, …)
 • Easyrack: optimaliseren van de Google Adwords campagnes

EU Ronde Tafel Conferentie eCommerce & KMO

Koen Vuylsteke (zaakvoerder CrissCrossing) maakt sinds 10/2013 actief deel uit van de Ronde Tafelconferentie van de Europese Commissie rond eCommerce en KMOs

Marketing management

Interim. Support.  U bent volop bezig met de uitbouw van uw commerciële strategie (online en/of offline), maar u wenst het deskundig advies van een onafhankelijke buitenstaander nog eens in te winnen? Of u hebt binnen in uw bedrijf onvoldoende marketingexpertise ter uwer beschikking om op een bepaald project te zetten? Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Specificaties.

 • Op project basis
 • Als interim manager

 

Analytics

Digitale media. Metrics. Het grote voordeel van digitale media is dat er heel wat meetbaar wordt. Daar waar men vroeger moest uitgaan van veronderstellingen en buikgevoel, krijgen we d.m.v. objectieve metingen een duidelijk beeld van het gedrag van de gebruiker/consument. Je kan observeren wat er gebeurd voor, na en tijdens een transactie. Maar ook waarom er geen transactie is geweest. En dat is heel waardevolle informatie. Meten is weten. De meeste websites worden standaard voorzien van GoogleAnalytics, een heel performant en uitgebreid meetsysteem. Bovendien is het compatibel met andere Google-producten zoals Google Adwords. CrissCrossing is Google Certified for Analytics.

Specificaties.  Enkele van onze diensten:

 • analyze van de website: wat draait er goed, wat kan beter, bereiken we het juiste doelpubliek, …
 • opzetten van de Google Analytics account en koppeling met andere diensten (vb Google Adwords)
 • maandelijkse of kwartaalrapportering

eCommerce

Gebruiksklaar.Modulair.Schaalbaar. Wij ontwikkelen eCommerce shops die geïntegreerd zijn in een bestaande website (WooCommerce in een WordPress-site) of die volledig op zichzelf staan (Prestashop). Deze platformen zijn modulair en kunnen dus meegroeien met uw behoeftes (vb online betalingen, leveringen, SOA, …)

Specificaties. Zie de platform-sites van www.woocommerce.com of www.prestashop.com voor de uitgebreide mogelijkheden of contacteer eens voor meer informatie. 

Voorbeelden.  Enkele van onze recente projecten:

 • www.vivaverde.be : operationele PrestaShop site met 2500 producten
 • www.movesafe.be : geïntegreerde shop op basis van WooCommerce, inclusief online betaling via PayPal
 • www.thierrymortier.be : digitale folder op basis van PrestaShop met de mogelijkheid uit te breiden naar een volwaardige shop

Business development

Commerciële ontwikkeling. CrissCrossing kan zich beroepen op een jarenlange commerciële ervaring in diverse sectoren (industrie, ICT, media, retail, transport). Het stelt nu zijn ervaring ter beschikking om u bij te staan bij de commerciële ontwikkeling van uw bedrijf. Het kan volledige activiteiten en segmenten op zich nemen, of zijn online expertise en onderzoek ten dienste stellen van uw verkoopsnetwerk. Contacteer ons gerust voor de verschillende mogelijkheden.

Voorbeelden. 

 • Het commercialiseren van een nieuw product.
 • Het opzetten en beheren van een online verkoopskanaal.

Online advertising

GoogleAdwords. Social Media Advertising. E-mailmarketing. Het grote voordeel van online advertising is dat je heel gericht en efficiënt je doelpubliek kan benaderen in de verschillende stappen van het aankoopproces. Wil je nu vliegtuigonderdelen in Zuid-Afrika verkopen of wens je een nieuw assortiment terrastegels bekend te maken bij de Vlaamse doe-het-zelver, online advertising maakt dit mogelijk. (voorbeelden zijn authentiek). Aangezien CrissCrossing Google Certified for Adwords is, worden we door Google op de hoogte gehouden van de nieuwste trends en technieken. Dit geeft ons nieuwe inzichten, waardoor we snel kunnen inspelen op veranderingen. Verschillende klanten sluiten daarom met ons een onderhoudscontract af, zodat wij deze kennis direct kunnen omzetten in een competitief voordeel. Naast Google Adwords volgen we ook de advertising via sociale media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, …) op de voet. Alles hangt af wie we willen bereiken en hoe we dit het efficiëntst kunnen doen.

Specificaties. Hierbij enkele van onze standaard diensten, maar we passen die graag aan uw behoeftes en budget:

 • screening van de mogelijkheden via diverse online kanalen
 • opzetten van de campagnes
 • bijsturen en optimaliseren
 • rapportering en opvolging

Voorbeelden. Contacteer ons gerust voor referenties of voor een kennismakingsgesprek.

Interactieve cross-media toepassingen

Interactie.Multi-channel.Convergentie. Er zijn tal van ICT toepassingen die een pak toegankelijker zijn dan enkele jaren geleden, maar die voor heel veel bedrijven nog niet gebruikt worden. Nochtans kunnen die een grote meerwaarde bieden in het opbouwen van relaties binnen uw eco-systeem. Wij helpen u het juiste medium en toepassing te kiezen en zorgen voor ontwikkeling, implementatie en opleiding.

Voorbeelden. 

 • QR codes bij Air Vision
 • SMS applicatie bij Boerenbond
 • Chat-functie als sales support bij Movesafe.be

 

Contacteer ons

Denkt u dat we u van dienst kunnen zijn? Of u wenst eens vrijblijvend samen te zitten? Aarzel niet en contacteer ons!

U kan ons hier vinden

Social media

Opzetten kanalen.Updaten.Interactie. We zorgen er voor dat u op de meest relevante sociale media vertegenwoordigd bent. Hiervoor bieden we de volgende diensten aan, maar u kiest zelf hoe ver u wilt gaan:

 • ontwikkeling van pagina’s voor Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ en YouTube
 • schrijven van blogs en regelmatig updaten van de pagina’s
 • maken en editen van clips voor YouTube

Voorbeelden.

Voor het Movesafe.be project hebben we ook de volledige social media ontwikkeling gedaan:

 • ontwikkeling van pagina’s voor Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ en YouTube
 • schrijven van blogs en regelmatig updaten van de pagina’s
 • maken en editen van clips voor YouTube

Website-ontwikkeling

Visueel. Responsive. Schaalbaar. Wij ontwikkelen diverse soorten websites, van eenvoudige presentaties van je bedrijf tot complexere geïntegreerde webshops.

Specificaties.De websites worden gemaakt in WordPress en hebben volgende algemene kenmerken:

 • responsive (i.e. gemakkelijk navigeerbaar vanop PC, smart phones, tablets enz)
 • klaar om door zoekrobotten gevonden te worden
 • inclusief hosting en domeinnaamregistraties.

Opties. Enkele mogelijkheden:

 •  search engine advertising via GoogleAds
 •  regelmatig updaten van de site
 •  …

Voorbeelden.

 • www.souperette.be : eenvoudige 1-pagina site die wekelijks geüpdate wordt met de menu’s van de week en nieuwsbrief
 • www.movesafe.be : website met integratie van eCommerce module en diverse communicatietools (chat, nieuwsbrief, …)

 

Bedrijfsanalyse

Business analysis.Bedrijfsprocessen.Balanced scorecard.  Kwalitatieve en kwantitatieve analyse van het bedrijf en zijn processen. Het in kaart brengen van het eco-systeem van het bedrijf. SWOT analyse.

Voorbeelden. Air Vision (B2B industrie) document flow analyseren en optimaliseren.

Project beheer

Opvolging. Updating. Bijsturing. CrissCrossing kan ook instaan voor het volledige beheer en ontwikkeling van een project. Een project kan in deze context heel ruim gezien worden. Een typisch voorbeeld is het beheer van al uw online activiteiten (website beheren, producten updaten, bestellingen bijhouden en versturen, enz).

Voorbeeld. Project Hersinde – de ontwikkeling, commercialisatie en opvolging van een real estate project in de omgeving van Gent

Concept ontwikkeling

Creativiteit.Thinking-out-of-the-box.Innovatie.Leren.  Eén van de voordelen van met ‘externen’ te werken is dat zij vanuit een totaal andere hoek een situatie kunnen belichten. We zullen je motiveren om ook eens buiten de bestaande krijtlijnen te stappen. Dit is de eerste stap naar innovatie: durf los te komen van bestaande denkpatronen. Pas daarna worden deze creatieve hersenspinsels getest aan de realiteit. En het is soms verbazend welke nieuwe inzichten er zo verkregen worden. Bij CrissCrossing spenderen wij 20% van onze tijd aan innovatie, onderzoek, nieuwe trends. Evolueren is continue bijstuderen. 

Voorbeelden.
SMS-toepassing voor de Boerenbond 

Marktonderzoek

Klantenonderzoek. Enquêtes. Market research.  We hanteren verschillende technieken om marktinformatie te verzamelen. Dit gaat van desk research tot het opstellen, afnemen en verwerken van uitgebreide enquêtes.

Voorbeelden. 

Souperette (horeca):

 •  type: klantentevredenheidsonderzoek en consumer behavior
 •  aantal: 120

Straumann (pharma):

 • type: onderzoek naar potentieel producten
 • aantal: 510

 

Project ontwikkeling A-Z

Realisatie.Communicatie.Opvolging.Met een goed idee of concept alleen ben je nog maar aan het begin. Nu volgt de realisatie, het vaak moeilijke proces om een idee om te zetten in een tastbaar product of goed functionerende dienst. Het succes van de implementatie van een welomlijnd project is regelrecht afhankelijk van het juiste team dat er planmatig aan werkt. CrissCrossing kan zich beroepen op een team van ervaren technici en marketeers, mensen die weten hoe ze op de meest uiteenlopende situaties moeten reageren om een project tot een goed einde te brengen. Bij de samenstelling van het team kijken we niet alleen naar de technische vaardigheden, maar ook naar het menselijke aspect. We willen niet alleen uw vertrouwen winnen in onze vaardigheden, we willen ook dat het tussen ons ‘klikt’. En zo wordt het ook gemakkelijker om zelfs na de lancering van het project met u mee te denken en. u verder van dienst te kunnen zijn.

 

Contacteer ons

Denkt u dat we u van dienst kunnen zijn? Of u wenst eens vrijblijvend samen te zitten? Aarzel niet en contacteer ons!

U kan ons hier vinden

Sinds wij movesafe.be in de handen van CrissCrossing hebben gelegd, merken wij naast een stijgende verkoop ook een veel grotere interactie met onze klanten.
Ook al hebben wij CrissCrossing carte blanche gegeven, gebeurt alles natuurlijk in nauw overleg. Marketing en communicatieplannen worden op elkaar afgestemd. Dit allemaal binnen een duidelijk vooropgesteld budget.
Crisscrossing ondersteunt ons bij het online promoten van onze activiteiten (o.a. via Adwords) en het implementeren van een analyse-module (GoogleAnalytics). De focus ligt hoofdzakelijk op online, maar ook voor ontwerpen van folders , verpakkingen, banners of beheren van onze mailings maken wij gebruik van hun expertise.
Kortom CrissCrossing denkt mee als een partner en neemt met een aanstekelijk enthousiasme al onze movesafe.be -online activiteiten op zich.

Bart V.

Zaakvoerder, Purfaction-Movesafe


Enkele projecten

Contacteer ons

Denkt u dat we u van dienst kunnen zijn? Of u wenst eens vrijblijvend samen te zitten? Aarzel niet en contacteer ons!

U kan ons hier vinden