CrissCrossing helpt Movesafe.be veilig op de digitale weg

CrissCrossing helpt Movesafe.be veilig op de digitale weg

We zijn druk in de weer om Movesafe.be op de digitale kaart te brengen en hen te ondersteunen bij de commericële ontwikkeling van hun activiteiten. Movesafe is een dynamische start-up die zich specialiseert in het uitwerken en verdelen van veiligheids-oplossingen voor mensen onderweg zoals draagbare autokluisjes, wielklemmen enz. . De klant vertrouwt op ons en heeft ons carte blanche gegeven. We zijn de klant heel dankbaar voor dit vertrouwen en grijpen deze kans dan ook met beide handen.

In een eerste fase hebben we een website ontwikkeld met een eCommerce module (WordPress met WooCommerce). Sinds eind mei is de basis-site operationeel en deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten, praktische informatie en aanvullende functionaliteiten (zoals betaling via PayPal, landing pages, enz). Een boeiende en bloeiende site is de sleutel tot een vruchtbare interactie met de (potentiële) klant.

Op dit ogenblik zitten we volop in de tweede fase: het online promoten van de Movesafe-activiteiten (o.e. via Adwords) en het implementeren van een analyse-module (GoogleAnalytics). Want meten is weten! Dit is echt noodzakelijk als je doelgerichte marketingacties wil doen. Gevoel met de markt krijgen, zoeken naar nieuwe opportuniteiten, bijsturen daar waar mogelijk, afstemmen met Movesafe, en het budget zo efficiënt mogelijk gebruiken. Een hele uitdaging, maar daar houden we van!

Wil je op de hoogte blijven van dit project, ga gerust eens kijken naar www.movesafe.be. Zit je zelf met een project, of je wil eens vrijblijvend afspreken? Geef ons gerust een seintje!

Gaat u akkoord met dit artikel?

Waarom CrissCrossing?

Met ons als marketing partner aan uw zij kan u zich volop concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming. Wij streven naar een symbiose die u sterkt in uw groei. Samen met u zorgen we er voor dat uw doelgroep weet welke (meer)waarde uw bedrijf voor hen betekent.

Tijd voor een gesprek?

Geen verkooppraatjes, maar een open gesprek. Vertel ons wat je beter wil doen. Wij zullen de verschillende mogelijkheden schetsen en een voorstel doen waar te starten. En indien we je echt niet kunnen helpen, dan zullen we je dat zeker ook vertellen.

Ga zorgvuldig om met persoonsgebonden gegevens

Als organisatie moet u vanaf 25 mei 2018 kunnen aantonen welke persoonsgegevens u verzamelt, hoe u deze data gebruikt en hoe u ze beveiligt (of u dit nu in uw datacenter of in de cloud buiten de EU beheert). Hier meer info over GDPR of contacteer ons.